body body
Mr. R. (Ronald) Klarus

Mr. R. (Ronald) Klarus

(0591) 745 060
r.klarus@yspeertvwl.nl

linkedin vcard

specialismen

home » onze mensen » namen A t/m Z » Mr. R. (Ronald) Klarus

Mr. R. (Ronald) Klarus

 

‘Drentse mentaliteit past bij mij’

Als geboren Drent voel ik mij thuis in Emmen, waar ik het gezicht ben van de nieuwe vestiging van yspeert vwl. Ik ken er de wegen, ben betrokken bij de regio en heb er veel goede relaties met klanten. De nuchtere mentaliteit van de noorderling past bij mij. Ik voeg daar mijn bevlogenheid, strijdlust en overtuigingskracht aan toe. Niet verkeerd, want de Drent heeft soms een zetje nodig.

Ook in Groningen heb ik ondernemers, woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars en zorginstellingen bijgestaan. Als curator ben ik zakelijk, maar als advocaat ondernemend. Ik denk strategisch mee met de klant, zoek graag een praktische oplossing en beschouw niet alleen de juridische aspecten. Als de klant een andere kant op wil, dan krijgt hij of zij een eerlijk advies. Economische winst op de korte termijn is bijvoorbeeld niet altijd goed voor de lange termijn.

Ronald heeft in 2010 de specialistenopleiding Leergang Insolventierecht (RUG) afgerond en in 2014 de INSOLAD/Grotius specialistenopleiding Insolventierecht. Daarnaast is Ronald aspirant lid van INSOLAD (Vereniging Insolventierecht Advocaten). Privé is hij bestuurslid van de organisatie van het jaarlijkse wielercriterium in Emmen (Gouden Pijl) en van de Stichting Marketing Regio Emmen.